Kapcsolat
Kérdései vannak? Írjon nekünk! Szívesen segítünk!

Judit Több felmérés és ajánlat kérés előzte meg, mielőtt János mellett döntöttem.
Nem a számára legkönnyebb lehetőséget ajánlotta, és az ár is korrekt volt. Nekem ez a jó szakember, aki nem azt nézi, hogy kevés munkával sok pénzt szerezzen, hanem figyel arra, mi lehet a legolcsóbb megoldás. Köszönöm, hogy vannak még ilyen szakemberek. Óvatosan, a lehető legkisebb piszkolással dolgoztak. És igen, szépen, jól dolgoznak, jön is már a kondenz víz, nem ázik már a kémény. Kívánom, sok sok évig legyenek még a szakmában, ilyen becsületesen, korrekten.

Krizsek Lajosné A kéménybélelők az elvárásaimnak megfelelően dolgoztak, ami az eddigi tapasztalataim szerint sajnos ritka a szakmunkások körében. Pontosan, időre megjelentek, a kéménybélelés közben felmerült nehézséget ügyesen megoldották. Csak ajánlani tudom őket más, hasonló munka előtt álló megrendelőknek.

Ürögi János Tisztelt János!
Az elvégzett munkájuk a tervezett paraméterekkel, az egyeztetett időben és megfelelően készült el.
Köszönöm!
Ü. János

Nemes Ágnes Munkájukkal teljes mértékben elégedettek voltunk. Precíz, szakmailag felkészült, korrekt. Megadott időben pontosan érkeztek. Mindenképpen ajánlom másoknak is.
Kéményes Mester minden, ami kémény

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

Kéményes Mester
minden, ami kémény Elérhetőség: Telefon: 06-20-384-95-14 06-20-384-77-58 E-mail: kemenyes.mester@gmail.com Adószám: 69620539-1-33
Nyilv.t.szám:53446255
Rólunk mondták
Akik már minket választottak Ügyfeleink írták