Judit Több felmérés és ajánlat kérés előzte meg, mielőtt János mellett döntöttem.
Nem a számára legkönnyebb lehetőséget ajánlotta, és az ár is korrekt volt. Nekem ez a jó szakember, aki nem azt nézi, hogy kevés munkával sok pénzt szerezzen, hanem figyel arra, mi lehet a legolcsóbb megoldás. Köszönöm, hogy vannak még ilyen szakemberek. Óvatosan, a lehető legkisebb piszkolással dolgoztak. És igen, szépen, jól dolgoznak, jön is már a kondenz víz, nem ázik már a kémény. Kívánom, sok sok évig legyenek még a szakmában, ilyen becsületesen, korrekten.

Krizsek Lajosné A kéménybélelők az elvárásaimnak megfelelően dolgoztak, ami az eddigi tapasztalataim szerint sajnos ritka a szakmunkások körében. Pontosan, időre megjelentek, a kéménybélelés közben felmerült nehézséget ügyesen megoldották. Csak ajánlani tudom őket más, hasonló munka előtt álló megrendelőknek.

Ürögi János Tisztelt János!
Az elvégzett munkájuk a tervezett paraméterekkel, az egyeztetett időben és megfelelően készült el.
Köszönöm!
Ü. János

Nemes Ágnes Munkájukkal teljes mértékben elégedettek voltunk. Precíz, szakmailag felkészült, korrekt. Megadott időben pontosan érkeztek. Mindenképpen ajánlom másoknak is.

Egy hónapja bíztam meg önöket, (hosszas keresgélés és negatív tapasztalat után!!!) A kémény illetve a kondenzációs kazán cseréjével, valamint a fűtés rendszer korszerűsítésével.
Örömömre szolgált egy képzett, kedves , gyakorlott, korrekt társasággal tárgyalni! A munkát hibátlanul, rövid határidővel (30 napon belül!), nagyon becsületesen és korrekt áron elvégezték! Megbízásom a FŐKÉTÜSZ felé kötelező ügyintézést is magában foglalta! Ezt is maradéktalanul teljesítették! Köszönöm korrekt , pontos és megbízható munkájukat! Csak ajánlani tudom! Köszönettel és Tisztelettel Németh Márton
Kéményes Mester minden, ami kémény
Rólunk mondták
Akik már minket választottak Ügyfeleink írták