Kéményes Mester minden, ami kémény
Rólunk mondták

Judit Több felmérés és ajánlat kérés előzte meg, mielőtt János mellett döntöttem.
Nem a számára legkönnyebb lehetőséget ajánlotta, és az ár is korrekt volt. Nekem ez a jó szakember, aki nem azt nézi, hogy kevés munkával sok pénzt szerezzen, hanem figyel arra, mi lehet a legolcsóbb megoldás. Köszönöm, hogy vannak még ilyen szakemberek. Óvatosan, a lehető legkisebb piszkolással dolgoztak. És igen, szépen, jól dolgoznak, jön is már a kondenz víz, nem ázik már a kémény. Kívánom, sok sok évig legyenek még a szakmában, ilyen becsületesen, korrekten.

Nemes Ágnes Munkájukkal teljes mértékben elégedettek voltunk. Precíz, szakmailag felkészült, korrekt. Megadott időben pontosan érkeztek. Mindenképpen ajánlom másoknak is.

Krizsek Lajosné A kéménybélelők az elvárásaimnak megfelelően dolgoztak, ami az eddigi tapasztalataim szerint sajnos ritka a szakmunkások körében. Pontosan, időre megjelentek, a kéménybélelés közben felmerült nehézséget ügyesen megoldották. Csak ajánlani tudom őket más, hasonló munka előtt álló megrendelőknek.

Ürögi János Tisztelt János!
Az elvégzett munkájuk a tervezett paraméterekkel, az egyeztetett időben és megfelelően készült el.
Köszönöm!
Ü. János

Egy hónapja bíztam meg önöket, (hosszas keresgélés és negatív tapasztalat után!!!) A kémény illetve a kondenzációs kazán cseréjével, valamint a fűtés rendszer korszerűsítésével.
Örömömre szolgált egy képzett, kedves , gyakorlott, korrekt társasággal tárgyalni! A munkát hibátlanul, rövid határidővel (30 napon belül!), nagyon becsületesen és korrekt áron elvégezték! Megbízásom a FŐKÉTÜSZ felé kötelező ügyintézést is magában foglalta! Ezt is maradéktalanul teljesítették! Köszönöm korrekt , pontos és megbízható munkájukat! Csak ajánlani tudom! Köszönettel és Tisztelettel Németh Márton
Kéményes Mester minden, ami kémény
Akik már minket választottak Ügyfeleink írták